fredag 9 september 2011

Den stora knäckebrödsbakardagen.. del två..

 Foto: in estelle´s pocket

Linfrön, pumpakärnor, flingsalt, sesamfrön och solrosfrön gör det här knäcket krispigt och alldeles himmelskt.. Lyckades sno receptet ifrån mamma Ulla efter kalaset och är väldigt nöjd med detta.. Idag bytte jag ut vinflaskan mot en riktig kavel och jag tror att det var hemligheten bakom dagens lyckade bakförsök.. Men det spelar mindre roll, huvudsaken är att jag nu kan traska ut i köket och hämta mig ett hembakat knäcke med getost och fikonmarmelad på.. Det är lycka det..

3 kommentarer:

  1. :D Jag vill ha recept!! (alternativt va inbjuden på nästa bakdag... ;P)

    SvaraRadera
  2. Du behöver inte välja! ;) Du kan både få receptet så att du kan öva och sen funderar jag på att dra ihop en stor brödbakardag då alla kan ta med sitt favoritrecept! Sen när vi är klara går vi till Palace! hehe

    SvaraRadera