torsdag 20 oktober 2011

Det här är bara för mig, så att jag minns..

Foto: lånat ifrån nätet

How to make devine lambchops: Hacka en bunt bladpersilja, två kvistar färsk rosmarin, en röd chili och två vitlöksklyftor fint.. Riv ner skalet av en citron i blandningen.. Häll i en liten skvätt sherry och tillsist olivolja.. Salta och peppra.. Lägg i lammkotletterna i marinaden och låt stå.. 
Fixa klyftpotatisar eller något annat du är sugen på..
Stek kotletterna i riktigt smör i tre minuter på varje sida och släng i hackade champinjoner.. Lyft upp kotletterna och lägg på en tallrik.. Så är det dags för det viktigaste.. Gör en god sås av spadet i stekpannan med matlagningsgrädde, rödvin och en halv buljongtärning.. Lägg i lammet igen och låt puttra en liten, liten stund.. Ta dah! Sinnessjukt gott faktiskt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar